24-01-2022

Nieuwe website, nieuwe look

Welkom op onze nieuwe website! Met trots presenteren we onze website én ons nieuwe jasje.
Nieuwe website, nieuwe look

Wat is nieuw?

Het theaterprogramma heeft een frisse look gekregen.
In de Agenda vind je een duidelijk overzicht van de meest actuele voorstellingen.
En heb je de mooie foto’s van onze theaterzaal en het theaterbezoek al gezien op onze homepage?

Magazine
Op de nieuwe website bieden we je meer dan alleen ons programmaoverzicht. We geven je graag meer achtergrondinformatie in ons Magazine. Over de gezelschappen die we in onze theaterzaal ontvangen, over het voorstellingsbezoek en de extra randprogrammering, over nieuws en ontwikkelingen in de theaterwereld. Maar vooral ook over ons theater zelf, over onze bijzondere locatie binnen de muren van Castellum Hoge Woerd.

Gezelschappen
Ben je fan van een bepaald theatergezelschap? Ga je met de kinderen altijd naar dezelfde makers? Of volg je een cabaretier van jong talent tot niet meer weg te denken van televisie? We geven gezelschappen nu meer ruimte, met achtergrondinformatie, beeldmateriaal, nieuws, maar ook een overzicht van voorstellingen die bij ons te zien waren en in de toekomst te zien zijn.

Wensen

Wensenlijstje
Alvast een overzicht maken van de voorstellingen die je wilt bezoeken de komende tijd? Voeg voorstellingen makkelijk toe aan je wensenlijstje door op het hartjes-knopje te drukken. Voor het maken van een wensenlijstje heb je geen account nodig.

Wensen
Wensen
Foto: Han Ernest

En meer nieuws...

Nieuwsbrief
Naast de website hebben we ook een nieuwe nieuwsbrief, verstuurd vanuit Mailinglijst. Maandelijks sturen we voor elk genre een nieuwsbrief uit, en ook deze heeft een nieuw jasje gekregen. 

Narrowcasting
Kijk bij een theaterbezoek nog eens goed naar de schermen achter de balie of de projectie boven de deuren van de theaterzaal.
Ook hier geven we je een andere blik op ons theater en programma.

Inschrijven nieuwsbrief

De makers

Deze website was er niet geweest zonder het team van creatieve, digitale makers.
We stellen ze graag aan je voor en willen ze vooral bedanken voor hun harde werk en het meedenken met onze wensen.

The Cre8ion Lab
Onze nieuwe website is gemaakt door de webbouwers van The Cre8ion Lab. Zij hebben een goede vertaling gemaakt van onze wensen, maar vooral ook gekeken naar de wensen en interesses van ons publiek. Zo is er meer aandacht voor onze locatie en is er veel meer ruimte om achtergrondinformatie te geven.

Loudmouth
Al enige tijd werken we samen met grafisch vormgever Robert Adriaansen van Loudmouth. Hij heeft onze posters en flyers een stoerder karakter gegeven, met meer typografie, onze huiskleur in alle tinten roze en het Castellum-lettertype dat nu nog zichtbaarder is door vooral de lijnen van de letters te tonen. Met een knipoog naar de kantelen van het Castellum en ons eigen lettertype, is de link naar Castellum Hoge Woerd goed te zien.

Han Ernest
Fotograaf Han Ernest heeft bij meerdere voorstellingen onze theaterzaal, de theatermakers en ons publiek vastgelegd. Als fotograaf is hij aan meerdere theaters verbonden en maakt hij vooral veel beeld van popconcerten.

7807
7807
Foto: Han Ernest