16-05-2022

Programma theaterseizoen ’22/’23 online

We vertellen je graag alles over het nieuwe programma voor komend seizoen.

Programma theaterseizoen ’22/’23 online

Het leukste publiek van Utrecht kan weer een heel theaterseizoen terecht in onze theaterzaal.

Voor het volledige programma vanaf september 2022 t/m mei 2023 zijn vanaf nu tickets te koop via onze agenda. Voor het eerst in lange tijd presenteren we een heel theaterseizoen in één keer.
We kijken uit naar een nieuw seizoen vol cabaret, jeugdtheater, muziek- en muziektheater, theater en dans. Een seizoen waarin we ons publiek weer live kunnen ontmoeten en samen mooie theateravonturen kunnen beleven.

Bekijk het programma

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je.
Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Bekijk alle Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen

ISSUES

Veel voorstellingen in onze theaterzaal brengen actuele maatschappelijke thema’s onder de aandacht. Komend theaterseizoen bundelen we deze voorstellingen onder de titel ‘ISSUES’.
Stuk voor stuk zijn het voorstellingen die je aan het denken zetten, je nieuwe perspectieven bieden, maar er vooral voor zorgen dat je erover in gesprek gaat. En dat gesprek moedigen we graag aan. Bij deze voorstellingen bieden we vaak een inleiding of nagesprek aan om extra context te bieden. Reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost €1,- per persoon.

Bekijk alle ISSUES

DansDonderdag

Ook DansDonderdag staat weer op het programma. Eén keer per maand zie je een dansvoorstelling met voorafgaand een inleiding. Tijdens de inleiding leer je meer over het gezelschap en de voorstelling van de avond.
Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost €1,- per persoon.

Bekijk alle Dansvoorstellingen
DansDonderdag
DansDonderdag

Voorbereiding op de kaartverkoop

Goed voorbereiden op de start van de kaartverkoop kan onder andere door al een wensenlijstje te maken van je favoriete voorstellingen. Met de hartjes-knop kan je een voorstelling toevoegen aan je favorietenlijst. Deze vind je vervolgens rechts bovenin terug, onder het hartje in de menubalk.
Ook het maken van een Podium Hoge Woerd-account helpt in de voorbereidingen. Hiermee heb je straks al je tickets op een rijtje en raak je nooit een e-ticket kwijt. Daarnaast vind je hierin je vouchers terug, die je direct kan inzetten bij het kopen van nieuwe tickets.

We hopen je snel in ons theater te zien, want jij bent het leukste publiek van Utrecht!