14-04-2022

Nieuw: Mijn account

Je tickets en vouchers op een rijtje.

Nieuw: Mijn account

Maak je eigen Podium Hoge Woerd-account.

Met een eigen account ben je nooit meer een e-ticket of voucher kwijt, zie je alle voorstellingen die je bezocht hebt en kan je je eigen gegevens beheren.

Mijn Account
Voor het kopen van tickets is het niet noodzakelijk, maar een eigen account heeft veel voordelen. Zo krijg je een duidelijk overzicht van alle voorstellingen die je hebt bezocht of gaat bezoeken, kan je je e-tickets altijd opnieuw downloaden en je eigen gegevens aanpassen. En heb je nog een voucher open staan? Dan kan je je tegoed meteen zien en met een druk op de knop de vouchercode kopiëren om nieuwe tickets te kopen.

Registreren
Meteen een account maken? Ga naar het poppetje in de menubalk. Je komt vervolgens in het inlog- en registratiemenu. Na het invoeren van je mailadres en het kiezen van een wachtwoord ontvang je een registratiecode in je inbox. Als je de code hebt ingevoerd, is je account klaar voor gebruik.

Heb je eerder tickets bij ons gekocht? Gebruik dan het mailadres dat je eerder hebt gebruikt. Al je tickets en vouchers worden dan automatisch aan je account gekoppeld.

8761
8761

Mijn tickets
Onder het kopje ‘Mijn tickets’ zie je al je tickets voor de komende tijd. E-ticket kwijt? Deze kan je opnieuw downloaden door op de knop ‘Tickets’ te klikken.
Ben je benieuwd welke voorstellingen je al in onze zaal hebt gezien? Klik op ‘Historie’ voor het overzicht.

Persoonlijk tegoed
Heb je nog een voucher door een geannuleerde voorstelling? Of kon je zelf een keer een voorstelling niet bezoeken? Onder ‘Persoonlijk tegoed’ zie je het overzicht. Klik op de vouchercode en deze wordt automatisch gekopieerd. Bij het afrekenen van je tickets kies je bij Betaling voor ‘Gebruik voucher of waardebon’. Plak de code in het veld en je tegoed wordt automatisch verrekend.

Mijn gegevens
Wil je je verhuizing of nieuwe telefoonnummer doorgeven? Dat kan je nu zelf aanpassen op het tabblad ‘Mijn gegevens’.

8786
8786

Heb je vragen of opmerkingen?

Laat het ons vooral weten door te mailen naar info@podiumhogewoerd.nl.