27-01-2022

We hebben je gemist!

Bezoek gratis een voorstelling

We hebben je gemist!

Onze gloednieuwe website is online én de theaterzaal gaat weer open. Dat vieren we met vier gratis voorstellingen. Het enige dat je hoeft te doen is een kaartje reserveren via onze agenda, let op: vol = vol.

We zijn ontzettend blij dat we weer artiesten én publiek mogen ontvangen in onze theaterzaal. Wij, maar ook de theatergezelschappen, hebben lang moeten wachten tot we onze deuren weer mogen openen en doen wat we het beste kunnen: ons publiek laten genieten van prachtige voorstellingen. Dat willen we dan ook het liefst doen met een volle theaterzaal, ook al is dit op 1,5 meter afstand. Daarom nodigen we je uit om van 28 januari t/m 3 februari één van de voorstellingen gratis te bezoeken. Reserveren voor deze voorstellingen is verplicht en vol = vol.

We hebben het publiek gemist, maar jullie ons hopelijk ook. Kan je niet wachten om weer op onze groene theaterstoelen te zitten? Koop dan snel je tickets voor het programma van de komende maanden.

Gloednieuwe website

Daarnaast hebben we nog iets te vieren: met trots presenteren we onze nieuwe website. Het afgelopen jaar hebben we niet stil gezeten om deze website te realiseren. Met een betere mobiele toegankelijkheid, dit magazine als nieuw onderdeel en een nieuwe look en feel, zijn we heel trots op het resultaat. Meer lezen over wat er nieuw is? 

Kijk vooral ook naar wat we nog meer op ons programma hebben staan. Van verbeeldende dans, aanstekelijk cabaret, muziek die je raakt tot theater waarin je wordt meegezogen. We hebben het publiek gemist, maar jullie ons hopelijk ook. Kan je niet wachten om weer op onze groene theaterstoelen te zitten? Koop dan snel je tickets voor het programma van de komende maanden.

Bekijk onze agenda
Gloednieuwe website
Gloednieuwe website

Workshop Holland Opera – 30 januari 12.30u

Let op: Deze workshop is geannuleerd. Had je je zich aangemeld? Dan ontvang je een mail. 

Zondag 30 januari krijgen 12 kinderen de kans om mee te zingen bij het openingslied van ‘Het Zwanenmeer’. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en heb je altijd al op ons podium willen staan? Geef je dan op. Je krijgt de muziek van tevoren opgestuurd om uit je hoofd te leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan meerstemmig samen met de 2 hoofdrolspelers.
Wil je meedoen? Meld je aan via de mail: marianne.teravest@podiumhogewoerd.nl.

Directeur Hanno Tomassen over de opening

‘’We zijn weer open en wat hebben we daarnaar uitgekeken! De zaal, de stoelen, de scanners en de lampen staan klaar’’, zegt directeur Hanno Tomassen. ‘’Onze hele ploeg inclusief de vele vrijwilligers en natuurlijk de artiesten lopen alweer maanden warm voor deze hopelijk laatste heropening. We willen vanaf nu alleen nog maar verder open. Podium Hoge Woerd: theater van en voor iedereen! Want met toevallige ontmoetingen, terloopse gesprekken, nieuwe inzichten, verwondering en bewondering wordt alles beter.’’

Directeur Hanno Tomassen over de opening
Directeur Hanno Tomassen over de opening
Foto: Wim IJzendoorn