Vacature Coordinator Techniek Theater Kikker (m/v/x)

Stichting Theater Kikker bestaat uit twee vlakkevloertheaters in Utrecht: Theater Kikker in Utrecht-Centrum en Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn/Vleuten-De Meern. De profielen van beide theaters verschillen. Theater Kikker toont vernieuwend, uitgesproken theater en moderne dans, met veel werk van nieuwe theatermakers. Podium Hoge Woerd heeft naast theater en dans ook plaats voor cabaret, kleinkunst, muziek en een buitenpodium. In beide theaters is er veel ruimte voor Utrechtse theatermakers.  
We zijn ervan overtuigd dat onze theaters een belangrijke en verbindende rol kunnen spelen in de samenleving. Ook speciale producties op locatie horen daarbij. Doorlopende toekomstgerichtheid is een voorwaarde om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen. Stilstaan doen we niet.

Wij willen dat ons team een afspiegeling is van de bewoners van Utrecht. Bij ons ben je welkom, ongeacht je identiteit, van wie je houdt, in wie of wat je gelooft of waar je geboren bent. Het gaat ons om jouw kwaliteiten. We zoeken actief naar mensen die kunnen bijdragen aan een steeds inclusiever podium. Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je!

Voor onze techniekploeg zoeken we per direct (of zo spoedig mogelijk) een
Coördinator Techniek Theater Kikker / Allround Technicus (m/v/x)
voor 28 uren per week   
Standplaats Theater Kikker

Wat ga je doen?

Als Coördinator Techniek/ Allround Technicus ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, pre-productie en planning van de voorstellingen in Theater Kikker (ca. 16 uur). Daarnaast werk je dag en/of avonddiensten in een van onze zalen (ca. 12 uur).
Je vraagt de technische informatie op bij gezelschappen, verwerkt dit in het planningsysteem (Yesplan) en zorgt ervoor dat alle benodigde informatie en materialen aanwezig zijn voor een goede technische uitvoering. Daarbij weet je ook om te gaan met beginnende makers en gezelschappen, waarbij het soms pas laat duidelijk is wat technisch nodig is. Binnen het team ben je de verbindende schakel tussen de afdeling productie, programma en techniek.
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van theater technische apparatuur en inrichting van Theater Kikker.

Jij

 • hebt ervaring als huistechnicus en bij voorkeur ook als reizend technicus;
 • kunt het verloop van artistieke processen inschatten;
 • verzamelt tijdig de noodzakelijke technische informatie;
 • kunt technische wensen omzetten in uitvoerbare oplossingen;
 • kunt goed plannen;
 • bewaart en bewaakt het overzicht;
 • zorgt ervoor dat techniekploeg van Theater Kikker goed kan werken;
 • communiceert en handelt vriendelijk en gastvrij;
 • hebt affiniteit met het werken in een organisatie waar samen en gelijkwaardig hoog in het vaandel staan;
 • hebt ervaring met moderne techniek en infrastructuur (oa LED verlichting, digitale versterkers en processoren, data-, video-, licht- en geluidsnetwerken).
 • bent bij voorkeur in het bezit van een BHV-certificaat of bent bereid die te halen;
 • woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht;

Wij 

Bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 28 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging, op een prachtige werkplek, binnen een ploeg van geweldige mensen. 
Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 conform CAO Nederlandse podia (€2.459,55 – €3.453,26 bruto bij fulltime (36 uren) dienstverband). We bieden gunstige aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming in reiskosten, mobiele telefonie en maaltijden, opleidingsbudget en uiteraard toegang tot alle voorstellingen.

Ben je enthousiast?    
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding. Deze kun je uiterlijk maandag 1 mei 2023 mailen aan vacature@theaterkikker.nl met in het onderwerp ‘Coördinator Techniek’. 

Wil je eerst meer weten?     
Neem dan vooral contact op met Gibson Houwer – hoofd techniek per 1 mei 2023 (gibson.houwer@theaterkikker.nl).

Meer informatie over onze theaters en organisatie vind je op theaterkikker.nl en podiumhogewoerd.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.