25-10-2022

Even voorstellen… Nastaran Razawi Khorasani

Tijdens het Nederlands Theaterfestival 2014 won Nastaran de Gouden Krekel voor de meest indrukwekkende podiumpresentatie voor haar rol in CASH van Maas theater en dans.

Even voorstellen… Nastaran Razawi Khorasani

Nu staat ze voor het eerst in onze zaal met haar eigen werk ‘Songs for no one’, waar ze in 2021 de BNG theaterprijs voor won. Ze stelt zich graag aan je voor.

Stel jezelf even voor… 
Mijn naam is Nastaran Razawi Khorasani. Ik ben 35 jaar en woon met mijn vriend en twee kinderen in Rotterdam. Ik heb geen huisdieren. Ik hou van de kleur zwart. En mijn dochter zou nu zeggen; Maar mama, zwart is geen kleur. 

Wat is jouw ritueel vlak voordat je het toneel op gaat? 
Ik verstop op de speelvloer op allerlei plekken flesjes water voor het geval ik een kriebel hoest krijg of een droge mond heb. 

Welk moment binnen je carrière wil je graag vergeten? 
Alle momenten van succes. Daar word je uiteindelijk het meest onzeker van.

9002
9002

Welk moment zou je graag nog een keer willen herbeleven? 
Ik wil geen enkel moment herbeleven, daar geloof ik niet in. Maar wat bijvoorbeeld een magisch moment is, is het moment dat je je werk voor het eerst aan een publiek toont. Het moment dat je ziet wat je werk met het publiek doet. En waar je dus vooral nog aan moet werken. 

Wat is jouw ultieme droom in het theater? 
Dat het voor de toeschouwer een minder grote drempel wordt om naar het theater gaan. Dat mensen zich uitgenodigd voelen om naar het theater te komen. Dat het niet alleen voor de niche is.

9004
9004

Nieuwe Namen

De nieuwste cabaretier ontdekken? Met je kinderen naar een nieuw gezelschap? Of juist een theatergezelschap zien dat niet eerder in ons theater te zien was? Onder de titel ‘Nieuwe Namen’ presenteren we ze allemaal aan je. 

Als theater bieden we graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het leukste publiek van Utrecht te leren kennen. Als bezoeker zie je daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn.

Meer Nieuwe Namen
Nieuwe Namen
Nieuwe Namen